Üye Olan Müşterilerimize İlk Siparişe Özel %15 İndirim Kodu : BTFLY20
Bizi Takip Edin

Kurumsal Yılbaşı Hediyeleri

24-10-2022 16:54
Kurumsal Yılbaşı Hediyeleri
Yılbaşı gelince kurumsal firmalar için hediye zamanı da gelmiş demektir. Kurumsal yılbaşı hediyeleri aynı zamanda çok iyi bir reklam aracı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu durumun farkında olan şirket yöneticileri hediyelerin seçimine ve fiyatına azami dikkat göstermektedir. 

Günümüz ticaret ortamında hediyeler daha çok kişiselleştirilmiş olarak sunulmaktadır. Bu durumda hediye verecek olan firma, yılbaşı hediyelerinin seçimini en az 1- 2 ay önce yapmak durumunda kalmaktadır. Kurumsal hediyelerde ayrı bir ön hazırlık ve çalışma gerektiği için hediyenin ne olacağına erkenden karar verilmelidir. Siparişin öncelikli olarak verilebilmesi için hediye konseptinin belirlenmiş olması elzemdir. Bu konsept belirlendikten sonra, yılbaşı için kurumsal hediyeler tedarik eden firma araştırmaları başlar. Tedarikçi firmalardan alınan tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda sipariş verilir.

Yılbaşı İçin Kurumsal Hediye Seçenekleri

Yılbaşı için kurumsal hediye seçenekleri denildiğinde normalde alınan hediyelerin kurumsal konseptte hazırlanmış olan şekilleri düşünülebilir. Ayrıca kurumların özel istekleri de dikkate alınarak hazırlanan hediyeler de bu gruba girer.
Yeni yıl hediyeleri kurumsal boyuta taşındığında pek çok seçenek karşımıza çıkar. Klasik olan hediyelerin yanı sıra son dönemde yükseliş trendine giren elektronik ürünler de değerlendirilmeye alınmaktadır.

Butterfly ile Kurumsal Yılbaşı Hediyeleri


Butterfly, tüm alanlarda olduğu gibi kurumsal yılbaşı hediyelerinde de önde gelen firmalardan olmuştur. Gerek ürün yelpazesinin genişliği gerek sipariş aşamasından teslimine kadar ki takip süreci olsun, tüm siparişleri sorunsuz bir şekilde müşterilerine teslim etmektedir. Bu sebeplerle müşteri referansları çok güçlü bir hal almıştır.

Butterfly'dan Kurumsal Sipariş nasıl verebilirim?


Öncelikle Butterfly'ın alanında çok yetenekli Satış ve Pazarlama ekibinin iletmiş olduğu özel kataloğu inceleyebilirsiniz. Eğer size katalog ulaşmadıysa Butterfly'ın merkez ofisini arayıp gerekli departman ile görüşüp talepte bulunabilir  veya İstinyepark, Akmerkez, Vadistanbul, Galataport şubelerinden de bilgi alabilir ve sipariş oluşturabilirsiniz. 

Sipariş oluşturulduktan sonra size özel olarak hazırlanır ve teslimat gerçekleştirildikten sonra faturanız teslim edilene kadar ki tüm süreçte her aşama hakkında bilgilendirilirsiniz. Sistemli olarak ilerleyen bu süreç sayesinde müşterileriniz de Butterfly'ın eşsiz lezzetlerini tatmış olacaktır.
Kurumsal siparişler, Bayramlar, Özel günler ve Yılbaşında verilebildiği gibi, bu günler dışında da istenilen her ürün için her zaman hazırlanabilir.

Butterfly Yılbaşı Hediye Sepeti


İçinde pek çok Butterfly eşsiz lezzetlerinin bulunduğu hediye sepetleri kurumsal yılbaşı hediyelerinde klasikler arasında ilk sırada yer almaktadır. 

Yılbaşında Butterfly Yılbaşı Hediye Sepeti sipariş vermek isterseniz öncelikle hazırlanmış olan seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz. Dilerseniz Butterfly sepetlerinizi sizler için özelleştirerek istemiş olduğunuz ürün içerikleriyle de hazırlayabilir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta özel siparişlerin en az 1 ay öncesine kadar oluşturulmuş olmasıdır.

Just Fly Kurumsal Çikolata


Butterfly Chocolate için daha uygun fiyatlı, Türk çikolatası kullanılarak yapılan, uzun raf ömürlü bir pop genç marka olan JUST FLY, Butterfly markasının bilgisini, tecrübesini, marka değerini, müşterisinin sadakatini, 'recycling' (yeniden dönüştürme) yoluyla, kendi kendine uçabilecek bir alt marka olarak ortaya çıkmıştır.
Just Fly, ekonomik fiyatlarla tüketicinin değişen zihniyetine karşılık verebilecek, sadece A+ değil herkesin markası olmayı hedefleyen, kullandığı malzemelerle ve dizaynıyla cool ve güncel bir marka olmayı başardı.
Kurumsal siparişlerinizde Just Fly Madlen ve Spesiyal kutularını da tercih edebilirsiniz.

Kurumsal Yılbaşı Hediyesi Olarak Kahve

Kahve kurumsal yılbaşı hediyeleri arasında farklı bir konumdadır. Kadim zamanlardan gelen bir geleneğe göre "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır”. Bu geleneğin en güzel ve hoş kokulu sonuçlarından biri de kahve ile hediyeleşmektir. Bu sayede kahvenin yılbaşı kurumsal hediyeleri arasına girmesi de oldukça kolay olmuştur. Kurumsal yılbaşı hediyesi olarak kahveyi, Hediye Sepetleri içinde, yanında Butterfly'ın özel lezzetleri ile kullanabilirsiniz.

Butterfly Kahve Çeşitleri

Yılbaşı kurumsal hediyeleri arasında yer alan kahvenin en lezzetli seçeneklerini sunan Butterfly markasının kaliteli bir kahve koleksiyonu bulunmaktadır.

Filtre Kahve Harmanı

Kahve keyfinin ve deneyiminin bu kadar eşsiz olacağını bu harmanı tatmadan bilemezsiniz. Arabica- Guatemala Antiqua, Colombia Supremo ve Ethiopia Sidamo kahvelerinin mükemmel oranda harmanlanmasıyla ortaya çıkan bu karışımın içime hayran olacaksınız.
Baharatlar ve çikolata kokularının isli, topraksı tadım notalarıyla buluşmasına karşılık asidite oranı da oldukça düşüktür.

Çekirdek Kahve

Bitter çikolata tadım notasına sahip olan bu kahve çekirdek haldedir. Arabica El Salvador Shasta, Guatemala Antiqua ve Colombia Huila kahvelerinin en lezzetli çekirdeklerinin mükemmel oranda birleşmesiyle elde edilmiştir. Çikolata kokusunun yanı sıra topraksı ve tütünsü bir koku da arka fondan gelmektedir. Asidite tüm Butterfly kahve çeşitlerinde olduğu gibi oldukça düşük orandadır.

Espresso Kapsül kahve

Arabica, Guatemala ve Colombia kahvelerinin eşsiz uyumundan hareketle kapsül formunda üretilmiştir. Alt notada topraksı, tütünsü ve çikolata tadı damakları vurmaktadır. Asidite oranı da oldukça düşüktür. Kapsül formunda olduğu için kullanımı oldukça kolaydır.
Tüm kahve paketlerinde check valve bulunduğu için içeride hava kalmasını, dışarıdan koku ve hava girmesini engeller. Bu sayede kahveniz her zaman taze kalır.

Kurumsal Yılbaşı Hediye Fiyatları

Kurumsal yılbaşı hediyeleri, kalite ve markasına göre değişiklik göstermektedir. Her firma gücü yettiğince çalışanlarına ve müşterilerine kurumsal yılbaşı hediyesi verme eğilimindedir. Ancak her firmanın ekonomik gücü ve vizyonu farklıdır. 

Hediye seçenekleri de bu ekonomik gerçeklere uygun olarak hazırlanmalıdır. Müşteri ve çalışanlara aynı hediye verilebileceği gibi VIP müşteriler ve üst düzey çalışanlar için daha yüksek fiyatlı ürünler hazırlanabilir. Firma yılbaşı hediyeleri hazırlayanlar, seçeneklerini ve ürün yelpazesini geniş tutmalıdır.

Kişiselleştirilen kurumsal yılbaşı hediyeleri, çalışanları ve müşterileri daha değerli hissettirirken motivasyonu da artırmaktadır. Bu hediyeler konusunda da fiyat aralığı oldukça geniştir. Hemen her bütçeye uygun olarak kişiselleştirilebilen firma yılbaşı hediyeleri bulunabilir. Basit bir tükenmez kalem bile üzerine isim yazılıp kişiselleştirildiğinde özel bir kalem olur. Özel olan hediyeler de kişinin her açıdan motivasyonunu yükseltir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.