Üye Olan Müşterilerimize İlk Siparişe Özel %15 İndirim Kodu : BTFLY20
Bizi Takip Edin

Butterfly Yılbaşı Çikolatası

24-10-2022 16:47
Butterfly Yılbaşı Çikolatası
Butterfly yılbaşı çikolatası sizin için özel olan kişilere verebileceğiniz en özel hediyelerden biridir.
Kakao çekirdeklerinin kavrulmasından paketleme aşamasına kadar hot couture olarak hazırlanan özel koleksiyon ürünleridir. 

"Çikolata mutluluk verir.” Sözü yiyecek ve duygu bütünlüğünü mükemmel şekilde anlatmaktadır. Gerek sade şıklığı gerek kalitesiyle Butterfly yılbaşı çikolatası kutuları en sevilen hediyelerden biri olacaktır.

Bean to Bar koleksiyonumuzun yanı sıra Yöresel tatlar ve Vişneli likörlü çeşidimiz de son eklenen yeni yıl çikolataları arasında yer almaktadır. Butterfly yılbaşı hediye çikolata çeşitleri arasında pek çok farklı ve klasik lezzetler bulunur. Yöresel tatların yaratımında Anadolu’nun kadim ürünlerinden ilham alınmıştır. 

Her bir ürünün ortaya çıkarılması sırasında ayrı bir yaratım süreci yaşanmaktadır. Üretici ülkelerden ham olarak getirilen en kaliteli kakao çekirdeklerinin üst lezzet noktasını yakalayana kadar kavrulması ilk aşamadır. Sonrasında kakaonun oranı ayarlanır. Lezzet patlamasını ve çeşitliliğini sağlayan diğer ürünlerin mükemmel oranı da denemelerle belirlenir. Üçüncü aşamada şekillendirme aşaması bulunmaktadır. Her ürünün kendine has özel bir şekli bulunur. Çikolata çeşitlerinin şekilleri ve lezzetleri isimleri ile bütünleştirilerek sunulmaktadır.
 

Butterfly Çikolata Çeşitleri

Butterfly çikolata çeşitleri çok zengin bir ürün yelpazesine sahiptir. Koleksiyonlar, özel ar-ge çalışmaları sonucunda elde edilen tatların mükemmel uyumuyla birlikte hazırlanır. Çikolata çeşitleri, konseptlerine uygun olarak tasarlanan hediye kutuları ile birlikte paketlenir. İnternet sitesinden veya Butterfly mağazalarından satın alınabilir. Hediye çikolata çeşitlerinin içeriklerinden bahsedebilmek için onları gruplara ayırarak anlatmak çok daha açıklayıcı olacaktır.

Yöresel Çikolatalar

Bir çikolatanın içinde tarhananın ne işi var? diye düşünebilirdiniz. Ama bu Butterfly %35 Beyaz Çikolatalı Maraş Tarhanası Kuşburnu Frambuaz isimli ürünüyle tanışmadan önceydi. Öylesine harika bir uyum yakaladık ki bu üründe. Hem çikolatanın dayanılmaz lezzetini hem de Maraş tarhanası, kuşburnu ile frambuazın besleyici değerlerini bir arada tadabilirsiniz.

Kendine has bir lezzete sahip olan Maraş tarhanası kızılcık ile yapıldığı için meyvemsi bir tada sahiptir. Bunun yanı sıra %35 oranındaki beyaz çikolata ile taçlanan lezzeti kuşburnu ve frambuaz meyvelerinin de damakta patlayan lezzeti ile şölene dönüşmektedir.

Güneydoğu Anadolu Yöresi çikolata kutusu da yılbaşı hediye çikolata paketleri arasında yer alan yöresel tatlar arasındadır. Tarihin beşiği olduğu ispatlanan Mezopotamya’nın kadim zamanlardan günümüze gelen eşsiz tatlarına bir çikolata ulaşmanızı sağlar.

İçeriğinde Boz Antep Fıstığı, nar ekşisi, menengiç ve bitter çikolata bulunmaktadır. Yine titiz çalışmalar sonucunda elde edilen bu mükemmel lezzet harmanını sevdiklerinize ve VIP müşterilerinize yılbaşı hediyesi olarak gönderebilirsiniz.

Yılbaşı çikolata paketlerinden bahsederken Osmanlı Koleksiyonu Çikolata Kutusundan bahsetmeden geçmek olmaz. Osmanlı mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinin klasik Butterfly çikolatası ile birleştirildiği bu koleksiyonda her bir çikolata altın ile kaplanmıştır. 
Duble fıstıklı sucuk, Antep fıstığı ezmesi, badem ezmesi gibi tatların bulunduğu bu çikolata kutusu özel tatları seven insanlar için bir araya getirilmiştir.

Alkollü Çikolata Çeşitleri

Yılbaşı çikolata kutuları arasında yer alan yeni yıl alkollü çikolata çeşitleri en çok tercih edilen çikolatalar arasında yer alır. Hediye sepetlerinde yer alan diğer ürünler arasında en fazla sevilen çikolatalardandır. Ancak içeriğinde alkol bulunması nedeniyle yaş sınırlaması bulunmaktadır.

Gana Çikolata kaplı likörlü vişne ürünü, alkollü yılbaşı çikolatası deneyimlerinizi bir üst boyuta taşımaktadır. Hem meyvenin fresh tadını hem çikolatanın verdiği mutluluğu ideal orandaki alkolle birleştiren mükemmel bir lezzete sahiptir.

Madagaskar Konyaklı Trüf çikolatamız ise yuvarlak formda ve %80 Madagaskar kakao çekirdekleri kullanılarak hazırlanmıştır. Alkollü çikolata çeşitlerimiz içinde özel bir yere sahiptir. Bu çikolata çeşidimiz de Yılbaşı hediye çikolata paketlerinden biridir. 2022 koleksiyonumuz içinde yer alan bu özel ürün sınırlı sayıda hazırlanıp satışa sunulmaktadır. Siz de bu ürünü sizin için özel olan birini mutlu etmek için almak istiyorsanız sipariş vermekte acele ediniz.

Yılbaşı da olsa fit kalmaya özen gösterenler için hazırlanan Fit Çikolata Kutusu formuna dikkat eden bir sevgiliye ya da müşteriye verilebilecek güzel bir yılbaşı çikolatası olacaktır. İçerisinde yer alan Mürdüm eriği, kuru üzüm ve bademler değişik formlarda ve Tanzanya, Madagaskar kakao çekirdeklerinin özel kavurma notalarından elde edilen çikolatalarla harmanlanır. Elbette diyet ürünü olmasını sağlamak adına gereken besin önlemleri de alınmıştır.

Yılbaşı çikolata paketleri olarak hazırlanmış ürün yelpazemizin yanı sıra hot couture olarak da yeni yıl çikolataları üretilmektedir. 

Yılbaşı Hediye Çikolatası 2023 En Güzel Yılbaşı Çikolata Paketleri

Yılbaşı hediye sepeti denilince akla ilk gelen ürün yılbaşı çikolatasıdır. Butterfly konseptinde yer alan çikolata çeşitlerinden hazırlanan çikolata paketleri de yılbaşı sepetlerindeki en gözde hediyeler arasındaki haklı yerini almaktadır. Butterfly’ın tüm ürünlerinde üretici ülkelerden seçilerek getirilen ham kakao çekirdeklerinin mükemmel lezzet noktasına kadar kavrulmasından sonra elde edilen kakao çekirdekleri kullanılmaktadır. Butterfly Hand Made Çikolata olarak tüm ürünlerini uzun araştırmalar sonucu ortaya çıkarmaktadır. Her ürün için ayrı olarak hazırlanan çikolataları sayesinde her birinin lezzeti eşsizdir. 

Örneğin Madagaskar çikolatasında %80 oranında kakao bulunurken, Gana çikolatasında bu oran %65 olarak değer bulmuştur. Yılbaşı çikolatası olarak hazırlanan paketlerde bulunan ürünlerde de bu özel oranlar kullanılmaktadır. Bu sayede her pakette standart olan bir lezzet yakalanabilmektedir. Bu durum her Butterfly yılbaşı çikolatası için geçerlidir.

Yılbaşı Çikolata Paketleri Nasıl Olmalıdır?

Yılbaşı çikolata paketleri hem göze hem damağa hitap etmelidir. Paketin dış görünüşü Yılbaşı renklerini ya da çikolata firmasının kurumsal renklerini taşımalıdır. Sade bir şıklık her zaman daha çok tercih edilir. Paketin ölçülerinin de hediye sepetiyle uyumlu olması beklenir. Haddinden fazla büyük olan bir yılbaşı çikolata kutusu, sepetin estetiğini bozacak ve uyum sağlayamayacaktır. Bu nedenle Butterfly çikolata kutusu seçeneklerinde farklı boyutlar yer almaktadır.

Yöresel lezzetlere sahip çikolatalar, dünya lezzetleri ve klasik lezzetleri bünyesinde barındıran lezzetler dışında her daim yenilenen çikolatalar da lezzet koleksiyonuna mütemadiyen eklenmektedir.

Yılbaşı Çikolatası Fiyatları

Yılbaşı çikolatası fiyatları, miktarına ve çeşidine göre farklılık göstermektedir. Özel emek ve ürün gerektiren çikolata hediye paketleri standart olan paketlerden daha farklı fiyatlara satılabilir. Gerek kendiniz için gerekse işiniz için özel anlamı olan kişilere yılbaşı çikolatası gönderecekseniz fiyatından çok değerine önem vermeniz gereklidir.

Herkes özel olarak üretilen el yapımı bir yılbaşı çikolatası karşısında kendini çok özel hissedecektir. Bu durumda yılbaşı hediye çikolatası alırken aldığınız kişiye hissettirmek istediklerinizi de göz önüne almanız önemli bir ayrıntıdır. 

Butterfly çikolata çeşitlerinin hepsi hediye olarak alan kişiye kendini özel hissettirecek lezzetler barındırır. Dolayısı ile seçeceğiniz ürünün özellikleri önem kazanmaktadır. Alkollü çikolata çeşitleri yaşça küçüklere hediye edilemeyeceği gibi fıstıklı çikolata çeşitlerimiz de fıstığa alerjisi olmayanlar için uygun olacaktır.








IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.