Üye Olan Müşterilerimize İlk Siparişe Özel %15 İndirim Kodu : BTFLY20
Bizi Takip Edin

Butterfly Chocolate, Galataport’ta Benzersiz Bir Çikolata Deneyimi ile...

09-09-2022 13:10
Butterfly Chocolate, Galataport’ta Benzersiz Bir Çikolata Deneyimi ile...
Dünya standartlarında yüksek kaliteli artizan çikolatanın güçlü ismi Butterfly, Galataport mağazası ile eşsiz bir lezzet deneyimi vaat ediyor. Butterfly Chocolate, dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında yer alan Galataport’ta yer alan en yeni mağazasıyla bölgedeki en kaliteli artizan çikolataları sunuyor. 

Hiç durmadan keşfeden ve yenilenen doğasıyla, Bean to Bar çikolatanın da Türkiye’deki öncü markası olan Butterfly, Galataport’taki mağazasıyla Bean to Bar dünyasının kapılarını çikolataseverlere açıyor. Butterfly Chocolate, İstanbul’un tarihi limanında yerini alan Galataport’ta, çekirdekten bara çikolatanın yolculuğuna çikolata meraklılarını davet ediyor. Butterfly Chocolate’ın Galataport mağazasında, seçilen çekirdeklerin kavurma, ve kabuğundan ayırma prosesinin izlenebiliyor, elde edilen "nibler” istenen oranlarda olacak şekilde kalıplanmak üzere hazırlanmasının görülebiliyor. Tüm bu süreç, herhangi bir katkı maddesi kullanılmadan, çekirdeğin tat noktaları ortaya çıkararak çikolataya son halini verirken, çikolataseverler bu deneyime ortak olabiliyor. 

Butterfly Chocolate, Galataport mağazasıyla çikolata severlere bütünlüklü bir gastronomi deneyiminin yanında, koleksiyonlarıyla da benzersiz ürünlerini tatma imkanı sunuyor. Geniş bir çikolata koleksiyonuna sahip Butterfly Chocolate’ın koleksiyonları arasında "Osmanlı Koleksiyonu Çikolata Kutusu”, "Meyveli Koleksiyonu Çikolata Kutusu”, "Keşif Koleksiyonu Çikolata Kutuları” ve "Fit Koleksiyonu Çikolata Kutusu” lezzetler öne çıkıyor. Osmanlı döneminin vazgeçilmez aromalarının bir araya getirildiği "Osmanlı Koleksiyonu Çikolata Kutusu”nun her bir ürünü incecik altınla kaplanarak çikolata tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Meyveli notalardan vazgeçemeyenler için ise çikolata kaplanmış meyvelerden oluşan "Meyveli Koleksiyonu Çikolata Kutusu” bayram çikolatası önerilerine çeşitlilik katıyor. Hem sağlıklı hem çikolatalı bir alternatif arayanlara ise "Fit Koleksiyonu Çikolata Kutusu” sağlıklı bir bayram hediyesi olarak konumlanıyor. Bunların yanı sıra, Butterfly Dünyası’na "giriş” niteliğinde farklı aromalı, Butterfly’ın imza tatlarından oluşan "Keşif Koleksiyonu Çikolata Kutusu” ise tatlı bir seçenek olarak yerini alıyor.

Butterfly Chocolate’ın koleksiyonları ve Bean to Bar çikolatalarının yanında yaza özel serin lezzetler olan mochi ve Cold Chocolate ile Galataport’a serin bir hava getiriyor. Dünyayı kasıp kavuran Japon tatlısı "mochi”yi ürün yelpazesine katan Butterfly Chocolate, sıcak yaz günleri için keyifli bir alternatif sunuyor. Satsumalı, mangolu ve çilekli sorbe "mochi”ler ve Oreolu, vanilyalı, Hindistan cevizli, matchalı ve çikolatalı dondurma "mochi"leri 5’li ve 10’lu paketler halinde menüsüne katan Butterfly, tatlı bir ferahlık vaat ediyor. Butterfly Chocolate’ın, Tanzanya’dan özenle seçtiği çekirdeklerle yapılan Cold Chocolate ise çikolataseverlerin sıcak günlerde yanından ayırmayacağı bir lezzet vaat ediyor. Tanzanya çekirdeklerinden %74 oranında hazırlanan çikolata, yulaf sütü ve bal ile yoğunluğu azaltılarak soğutuluyor ve yaz günleri için ideal Cold Chocolate hazırlanıyor.
Bütün ürünlerini hijyen kuralları çerçevesinde, hiçbir katkı maddesi kullanmadan üreten Butterfly, mevsimsel ürünlerin de kullanımına dikkat ederek ve dünya trendlerini yakından takip ederek, Türkiye’deki çikolata ve çikolatalı ürün sektöründe her daim öncü ve bir numarada kalmaya devam ediyor. 

Butterfly İletişim Bilgileri:


Merkez: Ferahevler Mahallesi Çelik Sokak, No:11 Tarabya / İstanbul, Tel: (0212) 352 77 83
Akmerkez Şube: Kültür Mahallesi, No:360, Akmerkez AVM, 34340 Beşiktaş/İstanbul, Tel :(0212) 282 18 26  
İstinyePark Şube: İstinye Mahallesi, İstinye Bayırı Cad. İstinyepark Alışveriş Merkezi No:11 D:L434, 34460 Sarıyer/İstanbul , Tel :(0212) 345 62 00
Vadistanbul Şube: Vadistanbul Alışveriş Merkezi, Ayazağa mahallesi, Cendere caddesi, No:109G-18 Sarıyer/İstanbu, Tel: (0212) 803 80 34
Galataport Şube: Meclisi Mebusan Caddesi, Kılıç Ali Paşa Mah. Galataport. F Blok No:8 Beyoğlu/İstanbul, Tel: (0212) 877 34 11

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.