Üye Olan Müşterilerimize İlk Siparişe Özel %15 İndirim Kodu : BTFLY20
Bizi Takip Edin

Belçika Çikolatası

15-09-2022 12:56
Belçika Çikolatası

Çikolata severlerin vazgeçilmez tutkuları arasında yer alan Belçika çikolatası eşsiz lezzeti ile çikolata severlerin gözdesidir. Yoğun kıvamı ve yüksek kalitedeki kakao bileşenleri ile benzersiz bir lezzet sunar. Başta bitter olmak üzere tüm çikolata çeşitlerinde aynı lezzeti sizlere sunarak çikolata deneyimini en iyi şekilde yaşamanıza imkan tanır.

Standardın üzerine çıkan lezzetleri sayesinde Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasında tüketilerek çikolata dünyasına ayrı bir lezzet kazandırarak tadını doyulmaz kılıyor. Herkesin damak zevki ile uyum içerisinde olan bu çikolatalar farklı çeşitleri ile de satışa sunulur. Sizler, kendi damak zevkinize göre çikolatalarınızı ister özel günlerde isterseniz de günlük olarak tüketebilirsiniz. İçerisinde kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde bu çikolatayı yedikçe yiyesiniz gelecek.

Farklı Aroma Severlerin Tercihi

Alışılmış çikolata tadının dışında farklı aromaları seviyorsanız aradığınız çikolatayı buldunuz demektir. Özel dolgular ile renklendirilerek hem kusursuz bir görünüm hem de benzersiz bir tat kazandırır. İçerisinde yoğun miktarda kakao barındırmasından dolayı içerisindeki süt ve süt ürünleri diğer çikolatalara oranla daha az miktardadır. Bu özelliği ile alerjen oranı minimum düzeydedir. Sağlıklı bir çikolata arayışında iseniz bu çikolataları tercih ederek düzenli olarak tüketebilirsiniz.

Özel günlerinizde sevdiklerinizi mutlu etmek adına el yapımı çikolataları şık ve modern paketleme seçenekleri arasından sevdiklerinizin tarzı ile uyumlu olan modelleri tercih ederek gönderim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda özel günlere özgü çikolata üretimlerinde o güne özel modeller çalışılır. Sizler de ekstra olarak talep ettiğiniz şekilleri yaptırabilirsiniz. Gerçek ve kaliteli çikolatayı tadından ve görünümünden kolaylıkla anlayabilirsiniz. Çikolatanın kişilerde yaratmış olduğu faydalar bir yana mutluluk hormonlarına da pozitif yönde etkisi olmasından dolayı en güzel hediye alternatifleri arasında ilk sırada yer alır. Değişmeyen kalitesi ve tadı ile her an aynı hazzı ve lezzeti tadabileceğiniz bu çikolatalar çikolata tutkunları için vazgeçilmezdir.

El Yapımı Çikolatalar Kendine Has Lezzeti İle Kusursuz Tada Sahip

El yapımı çikolatalar klasik çikolatalardan oldukça farklı tada sahiptir. Alışılmışın dışında konsept çikolataları ile Belçika Çikolatasını aratmıyor. Usta ellerin özenli hazırlamaları ile ortaya çıkan çikolatalar, çikolata tutkunları ile buluşarak bir lezzet oluşturuyor. Butterfly handmade konsept çikolataları ile Belçika Çikolatasını andıran lezzetleri sizlere sunar. Belçika çikolatasının ana formülü kakao oranının yüksek kullanılması ve tereyağı gibi malzemeler ile desteklenmesidir. Butterfly çikolatası kendine özgü yüksek kaliteli malzemeleri ile çikolatadan beklediğiniz tüm lezzetlerin karşılanmasına destek olur.

Gerçek, Belçika Çikolatası Butterfly’da

Bitter çikolata başta olmak üzere saf kakao aracılığı ile yapılan çikolataların besleyici ve enerji veren yönü vardır. Aynı zamanda tam anlamıyla magnezyum deposu olarak da bilinir. Butterfly markası, Belçika çikolatası konseptinden esinlenerek en iyi hammaddeler ile çikolata üretimleri yapar. Belçika çikolatasının lezzetini Butterfly sayesinde tadabilirsiniz. Aynı zamanda Butterfly, Belçika çikolatasından farklı olarak özel kökenli çikolataların üretimini yaparak birden fazla çikolata çeşidini sizlere sunar.

 

Şekersiz bir çikolata tüketimi yapmak neredeyse imkansız gibi görünse de Butterfly markası ile artık imkansız değil. Şeker katkısız çikolataları ile Belçika çikolatası lezzeti sunarak olağanüstü bir çikolata ile tanışmanıza fırsat tanıyor. Klasik Belçika çikolatası ile eş değer özelliği olması sayesinde çikolata tutkunlarının ilk tercihi olan bu çikolatalar meyveli, çilekli, fit, baharatlı ve odunsu tatları sizlere sunar. Sizler de damak zevkinize uygun olan çikolata seçenekleri arasından dilediğiniz seçimi yaparak eşsiz çikolata lezzetinin tadına varabilirsiniz. İster doğum günlerinde ister şirket organizasyonlarınızda bu çikolataları tercih edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.