Üye Olan Müşterilerimize İlk Siparişe Özel %15 İndirim Kodu : BTFLY20
Bizi Takip Edin

Özel Günlerde Sevdikleriniz İçin Hediye Çikolata Kutusu

22-09-2020 00:09
Özel Günlerde Sevdikleriniz İçin Hediye Çikolata Kutusu

Özel günler, hatırlanmayı bekler ve insanlar böyle günlerde sevdiklerini mutlu etmek için hediyeler alırlar. Elbette özel günler dışında da kişiler sevdiklerine sürprizler yaparlar ancak özel günlerde hediyelerin önemi daha da artar. Hediye olarak anneye, babaya, kardeşe, arkadaşa, sevgiliye hediye çikolata kutusu hazırlamak şirin bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır.

Hediye Seçimi Nasıl Yapılır?

Çoğu kişi zaman zaman hediye seçmekte zorluk yaşar. Bir insanın karşısındaki kişiye alınabilecek en doğru ve en güzel hediyeyi bulabilmesi için öncelikle seçeneklerini belirlemesi gerekmektedir. Bu seçenekleri hediye alınacak kişinin hediye alanla arasındaki ilişkisi, cinsiyeti, hobileri, istekleri, beğenileri belirler. Kişi hediye seçerken öncelikle birkaç seçenek belirlemeli, ardından aralarından en uygun olanını bulup çıkarmalıdır.

Hediye Çikolata Kutusu Nedir?

Çikolata sevmeyen insan yok denecek kadar azdır. Türk kahvesinin yanında, oturup televizyon izlerken, yolculuklarda, sohbet esnasında, ağzınızın tatlanmasını istediğinizde kısacası ne zaman isterseniz o zaman keyifle tüketilir. Hediye olarak çikolata kutusu verdiğinizde ve karşınızdaki kişi çikolata lezzetleriyle buluştuğunda bu hediye o kişiyi mutlu etmeye yetecektir. Neredeyse hepimizin tutkusu olan çikolatalar, karşımızdaki kişiye verebileceğimiz güzel hediyelerden bir tanesidir. Güzel bir kutu içerisinde lezzetli çikolatalar doldurmak ve bunları karşımızdakine vermek hiç kuşkusuz hediye seçiminde sonucu belli olan en net ve risksiz hediyelerden bir tanesidir.

Sevgiliye Hediye Çikolata Kutusu

Çikolata kutuları genellikle sevgililer arasında sıklıkla hediye olarak tercih edilmektedir. Sunumu şıktır ve hediye çikolata kutusu seçerken ya da hazırlarken işin içine biraz da romantik dokunuşlar girdi mi tadından yenmez. Sevdiğiniz kişiye hediye çikolata kutusu alarak onu mutlu edebilir, ilişkinize güzel bir dokunuş kondurabilirsiniz.

Arkadaşa Hediye Çikolata Kutusu

Elbette hediye çikolata kutusu yalnızca sevgililer için değildir. Arkadaşlarınıza da tadı damağında kalacak lezzetlerden oluşma bir kutu hediye edebilirsiniz. Hele hele arkadaşınız çikolata delisi ise hiçbir hediye onu bu kutudan daha fazla mutlu edemeyecektir.

Aileye Hediye Çikolata Kutusu

Ailelerimiz hayatımızda sahip olduğumuz, bizi her zaman sevecek olan ve ne yaparsak yapalım orada bir yerlerde olduklarını bildiğimiz insanlardır. Herkes bırakıp gitse bile onlar bizleri asla terk etmezler. Elbette ufak tefek çatışmalar yaşanabilir, bu dünyanın yazısız kanunlarından birisidir ancak en sonunda aile kendini diğer bir aile üyesi için sonunu düşünmeden ortaya koymaya hazırdır. Böyle değerli kişilere küçük büyük fark etmeksizin sürprizler yapmak ve onları mutlu etmek isteriz. Özellikle yanlarında olmadığımız zamanlarda aile evimize bir çikolata kutusu göndermek annemizin, babamızın ve kardeşlerimizin yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olacaktır.

Hediye Çikolata Kutusu Oluştururken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hediye çikolata kutusu hazırlamanın esas 2 önemli noktası bulunur. Bunlar güzel bir kutu seçmek ve aynı güzellikte lezzetli çikolataları içine yerleştirmektir. Hediye çikolata kutusu hazırlamadan önce içine hangi çikolataları ne kadar koyacağınıza karar vermelisiniz çünkü kutu boyutunu buna göre seçmeniz gerekir. Kutu büyük gelirse içerisi çok boş duracaktır, küçük gelirse de zaten sığdırmak zor olacaktır.

Çikolataları seçmek, tamamen kişinin ve karşısındakinin zevkine bağlıdır. Hediye alınacak kişi hangi tatları sever, çikolatanın şekli nasıl daha hoş durur, hangisinden ne kadar kutuya eklemeliyim gibi kararlar değişmektedir.

Kutu da seçilen çikolataya göre boyutlara dikkat edilerek seçilmelidir. Kutunun deseni yine hediye alınacak kişiye ve hediye alan kişiye bağlıdır. Eğer sevgiliye çikolata kutusu hediye edecekseniz kalpli desenler tercih edebilirsiniz. Tebrik, özür, geçmiş olsun gibi amaçla verilen hediyelerde daha sade kutular seçmek daha şık duracaktır. Çok şık desenli kutular bulabilir, hatta hediye çikolata kutusu hazırlamayıp doğrudan hediye çikolata kutusu olarak satılan ürünleri sevdiklerinizle paylaşarak mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz.

Hediye Çikolata Kutusu Hazırlama

Butterfly bünyesinde barındırdığı onlarca çeşit çikolatasıyla sevdiklerinize hediye edebileceğiniz lezzetli çikolataları müşterilerine sunmaktadır. Klasik tatlarda değişik karışımlardan oluşan güzel tatlara kadar her türlü çeşitte çikolata mevcuttur. Vanilyalı, limonlu kekikli, tuzlu karamelli, Antep fıstıklı, bademli Antep fıstıklı, fındıklı Antep fıstıklı, bitter, karabuğdaylı, frambuazlı, portakallı, sütlü, beyaz çikolatalı, tarçınlı bademli Butterfly’ın müşterilerine sunduğu lezzetlerden bazılarıdır ve diyet ürünler bulmak da mümkündür. Bu çikolataların gireceği bir hediye kutusunu birinin beğenmemesi imkânsız görünmektedir.

Hediye Çikolata Kutusu Fiyatları

Hediye çikolata kutusunun fiyatları hazırlanacak kutuya göre oldukça değişiklik göstermektedir. Kutuların küçük büyük desenli desensiz değişen geniş skalada fiyatları mevcuttur. Çikolatalar da aynı şekilde değişiklik göstermelidir. Hediye olarak çikolata kutusu vermek isteyen bir kişi bu kutuyu 50TL’ye de oluşturabilir 300TL’ye de. Bu tamamen hediye çikolata kutusu hazırlarken ya da satın alırken dikkat edeceğiniz kıstaslara bağlıdır.

Butterfly’ın çikolatalarını kullanarak bir hediye kutusu oluşturacaksanız ya da doğrudan buradan çikolata kutusu alacaksanız da durum benzerlik gösterecektir. 40 lira da harcayabilirsiniz, 240 lira da.

Butterfly Hediye Çikolata Kutusu

Butterfly sevdiklerine çikolata kutusu hediye etmek isteyen kişileri çikolata kutusu hazırlama zahmetinden kurtaracak güzel ürünlere sahip bir markadır. Markanın bünyesinde pek çok kaliteli ve lezzetli çikolatanın bulunmasının yanı sıra doğrudan hediye edilmek üzere hazırlanmış çikolata kutuları da mevcuttur.

Butterfly Çikolata’nın internet sayfasında girdiğinizde, "hediyelik öneriler” sekmesi bu konuda hediye çikolata kutusu vermek isteyenlere yardımcı olacaktır. Doğum günü için, tebrik etmek amacıyla, geçmiş olsuna giderken, birinden özür dilemeniz gerekiyorsa Butterfly Çikolata’nın ürünlerinden istediğinizi seçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.