Üye Olan Müşterilerimize İlk Siparişe Özel %15 İndirim Kodu : BTFLY20
Bizi Takip Edin

En İyi Yılbaşı Hediyesi: Çikolata

04-12-2020 09:49
En İyi Yılbaşı Hediyesi: Çikolata

Yılbaşı yaklaştığı zaman herkesin içini bir heyecan kaplar. Çünkü koca bir yıl bitmiştir ve yepyeni bir yıl başlayacaktır. Kimine göre önceki günün aynısı olsa da yeni umutlar ve yeni hayaller için bir bahane olur yeni yılın gelmesi.

Yılbaşı ile ilgili bir diğer heyecan ise hediye konusundadır. Sevdiklerinizden ister istemez bir hediye beklersiniz ve "Acaba ne alacak?” diye düşünmeden de edemezsiniz. Kim bilir, belki de hayalini kurduğunuz bir şey hediye olarak size gelir. Tabii işin bir de hediye alma kısmı vardır. Kime, ne hediye alınacak? Yoğun bir düşünme ve kararsızlıklarla hediye seçiminde çıkmaza girdiyseniz işte sizi kurtaracak çözüm: Çikolata!

Çikolata Hediye Etmenin Farkı

Eğer yılbaşı hediyesi olarak çikolata almaya karar verdiyseniz ve "Acaba yılbaşı için güzel bir hediye olur mu?” diye düşünüyorsanız cevabınız hiç şüphesiz "Evet.” olmalıdır. Çünkü çikolata, "Hayır.” cevabını en az duyan gıda maddesidir. Küçük büyük fark etmeksizin tüm sevdiklerinize çikolata hediye edebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz aile bireylerinize, dilerseniz eşinize ya da arkadaşınıza çikolata hediye edebilirsiniz. Hediye olarak çikolata almak yeterince mutluluk verebilirken tüketildiğinde de mutluluk hormonu salgılatarak mutluluğu ikiye katlar.

Hediye edeceğiniz kişinin damak zevkine uygun çikolataları bir araya getirerek ve güzel bir kutu seçimi yaparak harika bir yılbaşı hediyesi hazırlayabilirsiniz. Butterfly’ın birbirinden çeşitli ve lezzetli çikolatalarını da hediye edebilirsiniz. İşte size birkaç Butterfly çikolata önerisi!

· Butterfly Keşif Serisi

Butterfly Keşif Serisi içerisinde özenle hazırlanmış 6 çeşit çikolata bulundurur. Bunlar

· Damla Sakızlı Bitter Kelebek Çikolata

· Lime Karamel Çikolata

· %80 Bitter Çikolata

· Kakuleli Türk Kahveli Çikolata

· Naneli Kakaolu Nibsli Çikolata

· Krep Dantelli Kare Çikolatadır.

Farklı tatlar deneyimlemeyi seven ve çeşitlilikten oluşan yakınlarınız için Butterfly Keşif Serisi’ni tercih edebilirisiniz. Keyif serisi farklı gramaj çeşitlerine sahiptir. Tek yapmanız gereken istediğiniz miktarı seçmek!

· Butterfly Tipsy Kabos Kutusu

Tipsy Kabos Kutusu da yine farklı tatları seven, denemekten korkmayan kişiler için harika bir lezzet. Tipsy Kabos içerisinde üç çeşit alkollü çikolata bulundurmaktır.

· Spicy Butterfly (tekila – agave – lime - acı kırmızı biber – kişniş)

· Butterfly Mule (vodka – zencefil şurubu - lime)

· Butterfly Tipsy Coffee (vodka – krema - kahve likörü)

İçerisinde bu üç özel çikolatayı bulunduran çikolata kutusu da harika bir yılbaşı hediyesi olabilir.

· Butterfly Deluxe Çikolata Kutusu

İçerisinde 9 çikolata çeşidi bulunduran kutu çikolata sevenlerin gözlerini kamaştırabilir. İçerisindeki her çikolatanın birbirinden lezzetli ve farklı aromalara sahip olduğunu düşünürsek yılbaşı için çok uygun bir hediye olabilir.

Bu üç kutunun yanında Butterffly’ın Kalpli Çikolata Kutusu, Renkli Kelebekli Çikolata Kutusunu, Butterfly Deluxe Tahta Tepsi çeşitlerinden birini, hem çikolata olsun hem düşük kalorili olsun derseniz de Butterfly Fitseçeneklerinden seçim yapabilirisiniz. Butterfly’ın çeşitli çikolatalarından damak zevkinize en uygun olanını seçip onları da en uygun kutu seçimi ile hediyeye dönüştürebilirsiniz. Mutlu yıllar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.